Mine Omnia-favoritter – Tartiflette

Jeg har alltid hatt sansen for den franske potet-pizzaen. Poteter sammen med ost er en klasse for seg 🙂 Og så er det veldig enkelt!
Dette trenger du:
6-8 kokte poteter i skiver
1 løk i ringer
1/2 beger med Creme fraiche, gjerne lett
3 finhakka fedd hvitløk
1 brie
salt og pepper

Slik gjør du:
Bland alle ingrediensene utenom osten i en skål, og fordel det i omniaen, uten risten. Skjær brie’en i små trekanter. Ha dem over potetmassen i formen. Stek fem minutter med sterk varme, deretter 25 minutter på svar varme. Server med litt grønt og gjerne litt brød. Tartiflette kan også være tilbehør til stekte pølser, men i Frankrike spises den stort sett for seg selv.

Vil du ha flere oppskrifter? Da er det bare å sikre seg et eksemplar av boka 🙂 Du vippser, jeg sender dagen etterpå. Klikk her for å kjøpe boka.

2 kommentarer Legg til din

  1. John Erik Fornord sier:

    Hvor mange personer er denne og lignende oppskrifter beregnet til??

    Likt av 1 person

  2. Vanligvis er vi to på tur, og lager mat til to! Men Omniaen er litt stor, så for vår del blir det litt rester på akkurat denne oppskriften. 🙂 Kos deg med maten!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s