Bestill boken!

Endelig er det blitt bok, takket være flotte Elisabeth Tønnessen som har tatt de fleste bildene, og gjengen min som har hjulpet med mat, oppvask, gomling og mange gode ideer.

Lurer du på hva dette går ut på? Enkelt fortalt er ideen bak at mat på tur skal være god mat. Det er ingen grunn til å senke på kravene fordi vi er på tur. Tvert om, mat skal være kos og lage og kos og spise. Mulighetene er uendelige selv uten stekeovn og keramikktopp…

Boken er full av oppskrifter som gjør turmat til pur glede. Her finner du:
· Oppskrifter på mat som får deg varm på en kald dag.
· Luksuriøs mat som vil imponere.
· Løsninger for gode matpakker når du har det travelt.
· Pasta og pizza med enkle variasjoner, for grill.
· Vinforslag og tips for gode vinkjøp
· Hvilke kjøkkenredskaper du trenger for å trylle på turkjøkkenet

Kokeboken er inspirert av mange år på farten, langs vinmarker i Frankrike, slott i Østerrike og flotte matopplevelser fra hele Europa. Dersom du er interessert i turene våre, ta en kikk på Bobilbloggen!

skjermbilde-2016-12-19-kl-19-57-05

Foto: Elisabeth Tønnessen

Reklamer