Ny sesong – ny inspirasjon

Det har jo klødd litt i bobilfoten en god stund. Det ble plutselig vår, plutselig lyst, men allikevel så masse som skulle skje på en gang. 

En av de kule tingene som skjedde var at jeg fikk bli med i Stine Mari sin nye bok. Den dumpet ned i postkassen for litt siden, og er en flott samling med gode tips for bobil-livet, enten du er helt fersk, eller har holdt på noen år. 

Det er spesielt fire ting jeg syns er spesielt bra med boka: 
– Den viser bobillivet fra perspektivet til en veldig aktiv familie med små barn, og røsker litt i tanken på at bobil, det er for pensjonister. 
– Den er skrevet av en sinnsykt dyktig kvinne, som jo også er journalist. Det gir andre perspektiv enn «menn og bil», uten forkleinelse for noen. (Les selv). 
– Den har med perspektiv om bærekraft og miljø, som jo alle nok tenker mer på nå enn før, og som jeg syns er viktig, også når vi stikker på ferie.
– Den fjerde tingen som jo jeg syns er kult, er at den jo handler også om mat på tur, som jo er min greie, og jeg har fått bidra med mine tanker og med oppskrift 

Vi er i gang med planlegging. Først den der inneklemte uken mellom himmelspretten og andre pinsedag, det blir til Østlandet. Så har vi bestilt «Romantika» fra Kristiansand til Eemshaven til sommerferie. Det blir første sommerferie på sikkert 20 år uten Danmark og Tyskland. Vil nok savne DK, men Tyskland og autobahn klarer vi oss godt uten. Spennende blir det uansett. Og masse Frankrike, nå som Marin ikke vant valget… Jaja. Ser fram til solskinn og lange dager.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s