Varm? Klar for lettvint mat?

Ingenting er som en plass i skyggen, når gradestokken, som i dag, kryper over 30. Vi er helt sør i Danmark og har handla ei god flaske Cote du Rhone, som trengte litt tilbehør! Noen tror at vi ikke blir mette av mat som ikke er varm, mat som ikke har potet med som tilbehør, og helst saus… Det er bare tull! Her har vi litt mortadella, (som ser ut som servelat men smaker helt annerledes), vi har en god spansk spekeskinke, en paté med svinekjøtt og nøtter. Ostene er St. Augur med persille, og en Mourbier, som har en askestripe inni. Litt brød til, eller en kjeks, så er dette fantastisk godt på varme dager. Sommerlykke!

Vil du ha flere oppskrifter? Da er det bare å sikre seg et eksemplar av boka 🙂 Du vippser, jeg sender dagen etterpå. Klikk her for å kjøpe boka.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s