Gravlaks og dillkrem

Dette kan alle få til! Du trenger:

Gravlaks nok til en forrett
1 dl lett/ekstra lett créme fraiche
1 liten bunt dill
1 fedd hvitløk
1 bløtkokt egg
litt salt
Litt hakket rødløk

Gravlaksen danderes fin på litt rødløk. Hakk dillen og hvitløken, og bland inn i créme fraichen, smak til med en klype salt. Egget kokes i sju minutter, skyll i kaldt vann, skrell og del i to. Så er det bare å dandere ferdig. Ser godt ut og smaker bra! På bildet er det også litt butterdeig, som er steikt i steikeovn, med litt ost oppå. Kan godt stekes på grillen og.

Vil du ha flere oppskrifter? Da er det bare å sikre seg et eksemplar av boka 🙂 Du vippser, jeg sender dagen etterpå. Klikk her for å kjøpe boka.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s