Jeg var ostehater!

Bjørn forteller at da vi traff hverandre, snakket han om ost og kjeks med sann lidenskap. Jeg svarte at det kan vi godt ha, så lenge det er masse druer, paprika, kjeks og ikke minst vin til.

Jeg tror nesten jeg hadde panikk for ost. Ikke er jeg sikker på hvorfor det var slik heller. Kan det ha med konsistens å gjøre? En flott Brie skåret som et kakestykke, ser ut som et kakestykke, og så er det luftig og lekkert. Og så er smaken helt annerledes, kanskje det har med det. At gjennom mange tiår ble jeg lurt. Øyet og smaken var ikke synkront.

Nå er jeg osteelsker

Det startet med blåmuggost på pizza, hos Dolly Dimple. Det var ganske interessant jeg likte smaken. Så ble det grilla chevre, fantastisk å se flytende geitost trille ut når den skjæres over, glovarm. Deretter var det nok gjort. Brie, Morbier, Roquefort, Bresse bleu, Brie de Meaux, Gruyere…

Verdens enkleste digg

Du trenger ikke mye. En blåmuggost, så heftig du vil, en god brie, og en fast ost. Legg det fint på et skjærebrett, og stable noen kjeks på siden av. Finn en flaske rødvin.

La praten gå, og nyt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s