Mine Omnia-favoritter – laks med asparges

Jeg liker godt å lage mat i omniaen, det er smart med alt på et sted! For å spare oppvask syns jeg det er greiest å bruke omniaen til de rettene der alt kan gå i på en gang,  jeg steker for eksempel ikke kyllingen på pannen først, for så å steike den sammen med andre ting i omnia. Da kan jeg jo likegodt bruke pannen til alt! Her er min laksefavoritt i omnia. 

Du trenger: 
400 g laks
1 bunt asparges
1 vårløk
dill etter smak
Litt olje i bunn

Slik gjør du: 
Kutt fisken i passe biter, og legg den i formen. Dryss over en spiseskje olje. Ha i oppkutta asparges, vårløk og en halv neve dill. Jeg liker godt at bitene ikke er så små, det skal jo kjennes at det er noe å tygge på. Dryss over salt og pepper. 
Ha ovnen på svak varme, det tar omtrent en halv time. Ferdig når fisken er klar. 

Tilbehør er brød med frø og et glass riesling fra Trimbach. Den må være kald 😉 

IMG_3994

Vil du ha flere oppskrifter? Da er det bare å sikre seg et eksemplar av boka 🙂 Du vippser, jeg sender dagen etterpå. Klikk her for å kjøpe boka.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s