Mat uten koking er et tema når vi er på tur. Noen dager er det greit å ikke vaske griller og panner. Disse kulene er snacks eller en forrett. Favoritten er den med nøtter og salt, men her kan du variere i det uendelige. Ser ut som snop! 🙂

Du trenger:
150 g chevre
1 ss god olivenolje
1 klype salt
Til å dyppe:
Hakkede nøtter og grove saltflak
Hakket gressløk
Hakket persille og dill
Sesamfrø (gjerne ristet, om du har)
Slik gjør du:
Skjær av skorper på osten. Bland den, salt og olivenoljen med en gaffel. Forme ostemassen til små baller, som så rulles rundt i en av dippskålene til hele er dekket av dipp. Stikk pinner i kulene (jeg brukte grillspydpinner delt i to) og sett dem kaldt før servering.
I siste utgave av «Bobilen» lagde jeg fire oppskrifter uten koking, de dukker nok opp her også etterhvert!
