Helt nuts kylling

Dette er en innertier om du vil imponere. Kylling er så snilt i seg selv, at den kan godt få andre og mer fremtredende smaker i tillegg. Resultatet både ser bra ut og smaker godt!

Til to personer.
2 kyllingfileer
6 skiver spekeskinke
2-3 fedd hvitløk
30 g pinjenøtter
50 g valnøtter
1 liten bunt persille
1/2 pakke snøfrisk
litt salt
Presset sitron til å ha over ved servering.

Kjør nøttene, litt salt (en klype) og persille til en puré med stavmikser. Ha i osten og bland sammen.
Skjær en «lomme» i filetene, det du dytter massen inn. Legg spekeskinken utover på et skjærebrett, slik at du kan legge kyllingen oppå og pakke den inn. Legg dem i en ildfast form, og stek i stekeovn, 225 grader i 35 minutter, eller sett pannen på grillen. Ha sitronsaften over til slutt.

Tilbehør kan være ovnstekte poteter, en ratatouille, eller litt couscous. Kos deg!

Del gjerne bilder av oppskriftene mine på instagram, eller Facebook. Da blir jeg glad:)
Tagg med #bobilkokken 🙂

Vil du ha flere oppskrifter? Da er det bare å sikre seg et eksemplar av boka 🙂 Du vippser, jeg sender dagen etterpå. Klikk her for å kjøpe boka.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s