Krydra fisk, helt enkelt

Som sagt, vi er veldig glad i fisk og sjømat. Jeg eksprimenterer masse, for å finne de rette smakene og gjøre nye ting som smaker enda mer spennende.
Her fant jeg litt laks, litt torsk og noen tigerreker. Krydderet blandes sammen først og så med fisken. Her er det:
litt salt
1 ts spisskummen
bittelitt kanel
bittelitt chilipulver
1/4 ts karripulver
minst 1 ts paprikapulver
pepper

Når jeg lager dette, tar jeg det på «gefühlen». Den nøyaktige oppskriften finner du i boken! 

Server med masse persille eller koriander, ris, creme fraiche, eller stekte beter.

Vil du ha flere oppskrifter? Da er det bare å sikre seg et eksemplar av boka 🙂 Du vippser, jeg sender dagen etterpå. Klikk her for å kjøpe boka.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s