Travel bok-uke! Møt bobilkokken!

Mandag igjen! Og mye på tapetet:

I morgen tirsdag stiller bobilkokken med smaksprøver hos Sola bobil de feirer 10 års jubileum og har invitert meg. Det er mulig å kjøpe boka, og ellers mye spennende som skjer i morgen kveld, klikke på lenken!

Torsdag er det tid for historier og mat hjemme, eller nesten hjemme! Høle bibliotek åpner dørene på kveldstid, kl 19, og det blir smaksprøver og mye interessant om å reise. Jeg viser bilder fra turene våre, og kommer med noen av de gode historiene.

Fredag, lørdag og søndag er vi på plass på bobilmessen på Orre på Jæren. Her er det alltid masse liv, mye folk, god drøs og veldig kjekt! Vi har stand og selger bøker, kom og få et signert eksemplar da vel! Det er mulig å overnatte på Orre om du kommer i bobil. Se mer informasjon om messen. 

Telemarksavisa skriver om bobilkokken i dag! Du kan laste ned og lese for latterlige 5 kroner i fem uker! Kjempetilbud. 

Telemarksavisa - papirutgaven 27. Mar. 17side 23

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s