Geiter og ost!

Har tidligere skrevet om at jeg var ostehater… Det er helt sant! Noe med konsistensen mest, ikke smaken. Da jeg startet med å like ost, var det skarp blåmuggost som slo an først! Men nok om det. Forrige helg lagde jeg en forrett som ble supergod! I stekeovn, men dette går også på gassgrill, bare passe på at det ikke blir for varmt!

Chevre og røkt laks går godt sammen. Du trenger:

To plater butterdeig (vi var sultne)
Chevre i biter/skiver, jeg brukte omtrent en halv av den fra Tine (omtrent 50 g på hver porsjon)
Noen skiver røkt laks. img_0667

Sett ovnen på 200 grader. La butterdeigen tine. Ha ostebitene på butterdeigen, og dryss over litt olivenolje og kvernet pepper. Ha i ovnen til deigen har reist seg og begynner å bli gul, ta ut, og legg over skivene med røkt laks. Sett i ovnen igjen og stek til deigen er lysebrun og sprø.
Stekeovner er forskjellige, jeg må sette sånt nederst med undervarme for å få det til. Sjekker alltid at det får litt farge under også!
Pynt gjerne med litt gressløk eller et paprikahjerte, og et par små tomater.

Lager du mat med mine oppskrifter? Tagg #bobilkokken, så lærer vi av hverandre!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s