Bokhuset åpner i Stavanger – og bobilkokken er invitert!

Jeg er så heldig. I morgen åpner Bokhuset i Stavanger, og jeg får komme og snakke om boken min. Arrangementet er åpent for alle, og du kan lese mer og melde deg på på Facebook, her er lenken:

https://www.facebook.com/events/1276801259010064/

Foto: Jæren forlag
Det er selvfølgelig ikke bare jeg som snakker om bøker, det kommer andre spennende forfattere også! Gleder meg kanskje spesielt til å høre Mari og Bjørn Arild.

Lurer du på hvordan det er å lage kokebok? Vel, jeg kan fortelle at nylig var familien (min flotte gjeng) på besøk, vi feiret tre bursdager. Da ble det servert fiskesuppe og pizza… Det var det vi trengte nye bilder til, for å bruke i boken.

Ingeborg DirdalJeg skal fortelle om hvorfor dette ble bok, og gi publikum noen betraktninger om mat og matlaging. Om hva som bør være enkel turmat og hva som godt kan være vanskelig. Om hvordan du sparer oppvask. Og litt om vin kanskje. Det blir uansett spennende å få fortelle.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s