Nettsiden er publisert!

Dette er kjekt! Å ha en idé som blir virkelig. Å tenke tanken helt ut. Å brenne for noe, og se at det blir virkelig.

Reisene vi gjør er veldig viktige for meg, vi farter rundt hele Europa, samtidig som vi har tid sammen, koser oss, slapper av, og opplever noe nytt hver dag. Perspektivet på vin og mat har blitt så spisset at jeg nå tenker at jeg har noe å komme med som andre kan ha nytte og glede av.

Derfor feirer jeg litt for meg sjøl. Nettsiden er et skritt på veien.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s