Kokosreker

Dette er digg! En kul forrett, eller en hovedrett om du har litt brød til og kanskje øker porsjonen litt.

Du trenger:
Litt olje til å steke i
1 løk, hakket
3 fedd hvitløk, hakket
1/2 dl kokosmasse (fersk om du er så heldig, men går fint med tørket og)
1 ts gurkemeie
1 ts cayenne pepper, eller chilipulver
2 ss kokos krem (tykk kokosmelk, står coconut cream på boksen/pakken)
Reker, du kan bruke vanlige kokte reker, tigerreker fra frysen, eller ferske store reker, som du får i utlandet)

Ha olje i pannen, og stek løk og hvitløk på svak varme. når løken er myk, har du i kokosmassen og krydderet. Bland det godt. Skru opp varmen litt, og ha i rekene. Er de allerede kokt, skal de bare varmes, men om det er ferske reker, må de bli kokt. Du ser at de er klar, når de blir røde, det går fort! Ha i kokoskrem til slutt, dryss over noe grønt, og server.

 

Reklamer