Helt nuts kylling altså

Dette er en innertier om du vil imponere. Kylling er så snilt i seg selv, at den kan godt få andre og mer fremtredende smaker i tillegg. Resultatet både ser bra ut og smaker godt!

Til to personer.
2 kyllingfileer
6 skiver spekeskinke
2-3 fedd hvitløk
30 g pinjenøtter
50 g valnøtter
1 liten bunt persille
1/2 pakke snøfrisk
litt salt
Presset sitron til å ha over ved servering.

Kjør nøttene, litt salt (en klype) og persille til en puré med stavmikser. Ha i osten og bland sammen.
Skjær en «lomme» i filetene, det du dytter massen inn. Legg spekeskinken utover på et skjærebrett, slik at du kan legge kyllingen oppå og pakke den inn. Legg dem i en ildfast form, og stek i stekeovn, 225 grader i 35 minutter, eller sett pannen på grillen. Ha sitronsaften over til slutt.

Tilbehør kan være ovnstekte poteter, en ratatouille, eller litt couscous. Kos deg!

Del gjerne bilder av oppskriftene mine på instagram, eller Facebook. Da blir jeg glad:)
Tagg med #bobilkokken 🙂

Reklamer