Ostepinner

Mat uten koking er et tema når vi er på tur. Noen dager er det greit å ikke vaske griller og panner. Disse kulene er snacks eller en forrett. Favoritten er den med nøtter og salt, men her kan du variere i det uendelige. Ser ut som snop! 🙂

20180420-_MG_2139

Du trenger:
150 g chevre
1 ss god olivenolje
1 klype salt

Til å dyppe:
Hakkede nøtter og grove saltflak
Hakket gressløk
Hakket persille og dill
Sesamfrø (gjerne ristet, om du har)

Slik gjør du:
Skjær av skorper på osten. Bland den, salt og olivenoljen med en gaffel. Forme ostemassen til små baller, som så rulles rundt i en av dippskålene til hele er dekket av dipp. Stikk pinner i kulene (jeg brukte grillspydpinner delt i to) og sett dem kaldt før servering.

I siste utgave av «Bobilen» lagde jeg fire oppskrifter uten koking, de dukker nok opp her også etterhvert!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s